MiniLease Privat

Bilen du behöver, så länge du behöver den där allt är enkelt paketerat och kommer på en faktura. En enkel sammanfattning av MiniLease som är skapat för dig som behöver bil men varken vill köpa eller binda upp dig på en lång privatleasing. Vi tar hand om de tråkiga,  service, försäkring, fordonskatt där du enkelt får en faktura inför varje ny månad. Din enklaste bilaffär någonsin där du får flexibiliteten från att hyra men till en betydligt bättre kostnad. 

SEAT Ibiza är bilen för dig som är behov av en liten och bekväm bil. SEAT Ibiza har den säkerhetsutrustning och uppkoppling du behöver. Vi erbjuder SEAT Ibiza med både manuell och automat växellåda.

SEAT Arona är en smidig bil som ger dig ett högre insteg än en klassisk småbil utan att bli för stor. Arona är en säker och trevlig bil att köra. 

Privat Minilease CUPRA Formentor TSI 150hk Automat

CUPRA Formentor är en ”Kupé-SUV” med ett lite högre insteg jämfört mot en kombi. Vi har CUPRA Formentor som både bensin och hybrid-bilar tillgängliga för leasing, samtliga med hög utrustningsnivå och automat. 

CUPRA Born är elbilen med upp till 42mils räckvidd. Läcker design, grym komfort och riktigt bra utrustade. En ELBIL utöver de vanliga helt enkelt!

CUPRA Formentor är en ”Kupé-SUV” med ett lite högre insteg jämfört mot en kombi. Vi har CUPRA Formentor som både bensin och hybrid-bilar tillgängliga för leasing, samtliga med hög utrustningsnivå och automat. Formentor e-hybrid har en räckvidd upp till 54km på ren EL. 

CUPRA Leon e-hybrid är en kombi perfekt för familjen eller dig som vill ha en rymlig bil med sportigare känsla. CUPRA Leon går upp till hela 58km på ren EL. 

NJUT AV FRIHETEN PÅ VÄGEN

Följande ingår

150mil/månad
Försäkring
Vinterhjul
Fordonsskatt
Serviceavtal
Assistans

MiniLease Privat

MiniLease Privat har tagit fördelarna från den klassiska privatleasingen och kombinerat med smidigheten att hyra bil. Ingen fast bindningstid där du går månad till månad och har alla kostnader samlade på en faktura. Du väljer helt enkelt bil efter behov och njuter av enkelheten. Ändras ditt behov under tiden? Inga problem, du kan byta bil när du vill!