MiniLease Privat

Flexibelt som att hyra – Kostar som att leasa

VI HAR EN BIL FÖR VARJE BEHOV

Alla aktuella erbjudanden

Kategori / Liten

SEAT Ibiza är bilen för dig som är behov av en liten och bekväm bil. SEAT Ibiza har den säkerhetsutrustning och uppkoppling du behöver. Vi erbjuder SEAT Ibiza med både manuell och automat växellåda.

Kategori / Liten

SEAT Arona är en smidig bil som ger dig ett högre insteg än en klassisk småbil utan att bli för stor. Arona är en säker och trevlig bil att köra. 

Privat Minilease CUPRA Formentor TSI 150hk Automat
Kategori / Mellan

CUPRA Formentor är en ”Kupé-SUV” med ett lite högre insteg jämfört mot en kombi. Vi har CUPRA Formentor som både bensin och hybrid-bilar tillgängliga för leasing, samtliga med hög utrustningsnivå och automat. 

Kategori / EL

CUPRA Born är elbilen med upp till 42mils räckvidd. Läcker design, grym komfort och riktigt bra utrustade. En ELBIL utöver de vanliga helt enkelt!

Kategori / Hybrid

CUPRA Formentor är en ”Kupé-SUV” med ett lite högre insteg jämfört mot en kombi. Vi har CUPRA Formentor som både bensin och hybrid-bilar tillgängliga för leasing, samtliga med hög utrustningsnivå och automat. Formentor e-hybrid har en räckvidd upp till 54km på ren EL. 

Kategori / Hybrid

CUPRA Leon e-hybrid är en kombi perfekt för familjen eller dig som vill ha en rymlig bil med sportigare känsla. CUPRA Leon går upp till hela 58km på ren EL. 

NJUT AV FRIHETEN PÅ VÄGEN

Följande ingår

150mil/månad
Försäkring
Vinterhjul
Fordonsskatt
Serviceavtal
Assistans

Privat MiniLease

Dolor adipiscing integer ut imperdiet purus vulputate est, purus in non arcu tellus sit mi amet integer egestas aliquam massa pellentesque rhoncus ullamcorper gravida amet, maecenas feugiat elit suspendisse.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.